2007. október 1., hétfő

4. tétel: Daily Routine

Napok óta írni akarok. Mániámról, a nyelvről valamit végre, mert jól esne, mindenféle csajokról (rébuszokban természetesen, hogy máshogy), vagy ha nem a csajokról, akkor az egyedülről.

De hát nem megy. Gáz, mert egy átlag hétköznap kilencig, amíg ex elszabadul a munkahelyéről, nálam van Lóci fiam (addig kaja/játék/házicsinálás/judo/mindenmás), fél tíz, mire átadom az anyjának, és hazaérek. Na, akkor nekiállok a muszájmelóknak, és tök késő van, mire befejezem, kóma, de persze még nem ágy, valamennyi időt muszáj magamnak is adnom, úgyhogy jön a vicces hülyeségek nézése (Scrubs újabban főleg). Aztán valahogy sikerül ágyba brutalizálnom magam, reggel meg minden kezdődik elölről. A legviccesebb, hogy egész vasárnap nem volt időm kicserélni a biciklibelsőmet és lenyírni a hajamat. Vasárnap, a tücsök rúgja meg! (Jó, férfiasan bevallom, a délutánban egy döntőszett tájbrékes teniszmeccs is benne volt - 62 46 76 ide!) Mindegy, M reggel azt mondta, sokkal jobb a hajam, ha lenyírom, úgyhogy ma lenyírtam.

Valamelyik este meg írok nyelvről, csajokról, egyedülről. De lehet, hogy nem. Vagy ha mégis, másról. Vagy tudja a nyári villám.

Tulajdonképpen elvagyok, úgyis mint konklúzió.

3 megjegyzés:

  1. na és mi lesz, ha netalántán felbukkanok K-on ismét? :)

    VálaszTörlés
  2. hát majd meglássuk - káosz és zűrzavar, esetleg világmegváltás

    VálaszTörlés
  3. no úgy van, hogy 3 másik csajszival fogok lezúzni, és lehet ám, hogy velük is szállok meg, és akkor legalább a káosz enyhül :)

    VálaszTörlés

Blog Widget by LinkWithin