2008. október 10., péntek

McEnroe vs Borg meg én

Most néztem végig Borg meg McEnroe meccsét a tévében. Gyönyörű volt. A nyomaték kedvéért még egyszer: gyönyörű volt. A két pasi 27 éve játszott utljára egymással Grand Slam-döntőt Wimbledonban meg New Yorkban, Borg 52 éves, McEnroe 49, a sebesség persze nem az, mint egy Federer-Nadalon. De ki nem szarja le. Ilyen kezet, ilyen játékintelligenciát, hát emberek!

Kicsit sajnálom, hogy nem láttam őket a helyszínen egymás ellen. De persze holnap megyek, és látom őket. Borgot Pat Cash ellen (akkora királyság volt, amikor a kockás fejpántban fossá röptézte Lendlt Wimbledonban), McEnroe-t meg Ivanisevics ellen (akiről mindenkinek a szervák jutnak eszébe, pedig hát mecsoda csuklója van). Plusz Muster (Iron Man) vs Vilas (ő persze még az én időm előtt volt) meg Leconte (az a Davis-kupa győzelem Samprasék ellen!) vs Bruguera (spanyol tucatsalak, de nem baj).

Az embernek ritkán adatik meg, hogy gyerekkora bálványait megnézhesse felnőttként, úgyhogy viszek tartalék alsógatyát, hátha becsinálok a gyönyörűségtől. (Szemét mód irigylem azt az embert, aki nekik tolmácsol.)

Majd mesélek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Blog Widget by LinkWithin