2008. január 21., hétfő

He'd Better Be Walking Alone Somewhere Far from Anfield

Én barom állat meg persze, ha nem is érek rá, leültem Liverpool-meccset nézni. Ez ügyben szeretném bátortalanul megjegyezni, hogy Benitezt azonnali hatállyal kell kirúgni a vérbe. Amióta itt van, a Liverpool az egyik legszarabb focit játszó csapat lett széles e világon.

Nemtom, miről beszélhet taktikai értekezleten, de szerintem kábé így hangzik a támadójáték elemzése: "Today Fernando and Dirk up front. I think you have to concentrate on next match. Championship not over. Try and score goals. Steve this game not just about heart, you need cool mind. Go."

Ide egy edzővel, aki ki tud hozni valami tisztességes kreatív játékot ebből a csapatból, mert hiszek benne, hogy Torresből, Gerrardból, Benayounból, Babelből, Kewellből, talán Voronyinból ki lehet. Kuytból persze nem, de hát istenem. Ja, és Dél-Amerika legjobbja ide vagy oda, Lucasból sem.

Ha meg bajnokcsapatot akarunk, az amerikaiaknak bizony pénzt kell tenni a dologba, Torres mellé egy méltó társat, Gerrard mellé is egyet elsősorban. Okos, jó szemű játékosokat, nem hajtógépeket, akikről másnap megírják, hogy "he worked his socks off" (ez Kuyttal kapcsolatban percenként kerül elő a Liverpoolfc.tv-n), ami nyilvánvalóan frankó eufémizmus arra, hogy béna, béna, de legalább próbálkozik.

Na, kibosszankodtam magam, most jöhet a világ legostobább könyve. Még négy-öt oldal bennem van ma estére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Blog Widget by LinkWithin